Please use this identifier to cite or link to this item: http://dx.doi.org/10.25673/opendata2-20496
Title: Die Creutzigung des Fleisches : nach Anleitung der Worte Galat. 5. v. 24. ... also eingetheilet/ Daß aus jedwedem Sonn- und Festags-Evangelio betrachtet wird I. Das Lasterhaffte Fleisch. II. Desselben Creutzigung/ und III. Der Antrieb oder das Mittel. Worbey denn also nothwenidig vorkömmt: ein Laster-Register ... / Nunmehro aber ... zum Drucke befödert von. M. Joh. Samuel Adami, alias Misander, ...
Author: Adami, Johann SamuelLook up in the Integrated Authority File of the German National Library
Other: Serpilius, GeorgLook up in the Integrated Authority File of the German National Library
Publisher / Printer: Mieth, Johann ChristophLook up in the Integrated Authority File of the German National Library
Zimmermann, Johann ChristophLook up in the Integrated Authority File of the German National Library
Published: Dreßden / Leipzig : Mieth ; Zim[m]ermann, 1694
Extent: [4] Bl., 1856 [i.e. 1836] S., [38] Bl. ; 4°
Annotations: Schlüsselseiten aus dem Exemplar der ULB Halle: AB 41 19/k, 18
Paginierfehler: Bl. Yyyyyyyyy1 (1661 statt 1641)
Frontisp. (Portr.), Tbl. r&s
Language: German
Genre: Predigtsammlung
Subjects: Dresden
Leipzig
Online Edition: Halle (Saale) : Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt, 2017
Original Publication: Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt, AB 41 19/k, 18
URN: urn:nbn:de:gbv:3:1-531284
URI: https://opendata2.uni-halle.de//handle/1516514412012/20499
http://dx.doi.org/10.25673/opendata2-20496
VD Number: vd17 3:309761N
Open Access: Open access publication
License: Public Domain Mark 1.0Public Domain Mark 1.0
Appears in Collections:Drucke des 17. Jahrhunderts (VD17)

Ressources:
Thumbnail
View online  
  
Download  
2.21 GBAdobe PDFView/Open